Bästa Personliga Träningen i Sverige

Vi erbjuder den bästa personliga träningen i Sverige – oavsett om ditt mål är att tappa fett, tappa centimeter, förbättra din kosthållning, öka din uthållighet, öka din styrka eller helt enkelt förbättra din hälsa.

Vårt lag med personliga tränare är dedikerade att utforma din plan för att nå målsättningen.

Vår dynamiska miljö med roliga och resultatorienterade sessioner passar alla. Det finns alla typer av klienter hos oss – överviktiga, seniorer, ungdomar, gravida och idrottsmän. En del av kulturen hos oss är just vår stora variation vilket gör att alla känner sig hemma.

Våra tränare har den specifika kunskapen och utbildningar inom fysträning, biomekanik, nutrition och rörelseanalys. Detta gör att alla klienter kommer få specifikt designade program för att rätta till muskulära obalanser. Våra strategier inom fysträning med klienter baseras sig INTE på maskiner. Vi kommer få dig att röra dig optimalt i funktionella rörelser som du har nytta av i livet.

Vi kommer ge dig motivation, utbildning och självsäkerhet att nå dina mål och inte minst en helt ny syn på vad träning är.

 

MENY

 

Rörlighetsanalys

Denna analys genomförs av en av våra behöriga personliga tränare. Genom att observera funktionella rörelsebeteende kan vi få fram sannolika faktorer för typiska problem såsom ländryggsmärta, axelproblematik och knäproblem. Vår observation går ut på att kolla integrerat på kroppens olika delar samt eventuellt med kliniska bänktester. Under denna timme blir det också viktigt att förstå klientens andra rörelsevanor etc. för att göra bästa intervention efter observationen är över.

Pris: 1500kr

 

Rörlighetsprogram 

Ett program som syftar på att praktiskt hålla kroppens viktigaste delar rörliga och stabila på ett sätt som behövs för vanlig normal funktion dvs, gå, lyfta saker, sträcka sig i olika riktningar, sitta under längre perioder etc. Extremt framgångsrikt och enkelt att göra.

Pris: 800kr

 

Personlig Träning

Vill du veta hur just du ska träna för att få resultat, för att bli smärtfri, för att prestera mera eller för att bibehålla motivationen till kontinuerlig träning och till en hälsosamma kostvanor. Vet du vart du vill men saknar verktygen för att ta dig dit? Då är Personlig Träning något för dig.

Pris: Priset varierar från tränare till tränare. Kontakta oss för prisinfo.

 

Personlig Träning i grupp

Att träna i grupp ger dig möjlighet att träna med en personlig tränare till ett lägre pris. Träningen är individualiserad men inte i samma utsträckning som när du tränar själv med en egen PT. Gruppkänslan i sig är motivationshöjande och vi peppar varandra.

Pris: Maila oss för offert.

 

Kostrådgivning 60 min

Vi går igenom dina behov och strukturerar upp en hållbar förändring i din kosthållning. Kostrådgivningen individualiseras och passar för både dig som är ute efter viktnedgång/viktuppgång och för dig som vill prestera. Vi har över 10 års erfarenhet  av kostrådgivning med lysande resultat.

Pris: 1500kr

 

Fettmätning med utraljud

Mätningen äger rum på gymmet och utförs av en av våra personliga tränare.

Pris: 399kr

 

DISC Personlighetsanalys

Resultaten av denna disk som är webbaserad leder till att du tar bättre beslut gällande kost, träning och återhämtning. Du gör analysen här i våra lokaler och priset är inklusive 30 min konsultation.

Pris: 1200kr

 


Intresseanmälan för Personlig Träning